Consult

Consult

Initiatieven op vlak van mobiliteit worden in gevaar gebracht door een aantal uitdagingen. Vaak zijn onder meer de afwezigheid van organisatorische uitlijning en het ontbreken van een uitgebreid plan voor mobiliteit hier de oorzaak van. Dit is het vakgebied van onze mobiele consultants. Ze hebben de ervaring, de middelen en beproefde processen die nodig zijn om met je leidinggevende team te werken om deze obstakels te overwinnen. In samenwerking met jouw organisatie maken wij een blauwdruk om je naar mobiliteitssucces te leiden.

GEMA Benelux brengt inzichten bij elkaar, gewonnen door samenwerking met duizenden klanten wereldwijd - zowel door hun successen als door hun mislukkingen. Ons advies omvat drie soorten diensten, afhankelijk van je behoeften:

  • Mobility Workshops
  • Technical Professional Services
  • Expert Advisory Services
Deploy

Deploy

Professioneel beheerde implementaties - dat is wat GEMA Benelux levert. Wij zorgen ervoor dat jouw arbeidsintensieve apparaat configuraties, migraties en logistiek behandeld worden zonder je interne IT resources te benadrukken. Met onze state-of-the-art faciliteiten en processen kunnen wij de capaciteit aanbieden om apparaten wereldwijd, snel en nauwkeurig te verkrijgen, te leveren en te implementeren.

Voortreffelijke gebruikerservaringen zijn ons doel. Je gebruikers ontvangen activeringsbijstand en -lessen, gebaseerd op een diepgaand begrip van je mobiliteitsbehoeften. Toegang tot een real-time portaal biedt dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse rapporten die je up-to-date houden op ontvangstbewijzen, bestelstatus en voorraad. Met ons Deploy-aanbod heb je één enkel contactpunt voor communicatie en escalaties.

Manage

Manage

Steeds vaker wordt mobiele technologie gepositioneerd als de kern van kritieke bedrijfsapplicaties. Of je mobiele applicaties zich nu in een interne server omgeving bevinden of op afstand worden gehost, betrouwbare technische en administratieve ondersteuning is van cruciaal belang. Manage zal de benodigde middelen en responsieve hulp bieden die je nodig hebt om maximale up-time, applicatiesucces en superieure eindgebruikerservaring te waarborgen. Dit alles zonder extra belasting op je huidige IT-middelen of investeringen in gespecialiseerde ervaring.

Het beheren van diensten brengt een aanzienlijke last naar jouw IT-afdeling, terwijl jouw middelen worden gehandhaafd volgens bedrijfsspecificaties en -beleid. Wij voorzien 24/7 monitoring op vlak van systemen en beveiliging, daarnaast verzekeren wij dat jouw mobiele operaties toonaangevend zijn op vlak van technologische updates. Zonder twijfel, infrastructuur ondersteuning van het hoogste niveau, terwijl het verlagen van de totale mobiliteitskosten en overhead een dwingende noodzaak is voor bedrijven van alle maten.

Assist

Assist

Aangezien mobiliteit verfijnder wordt, lijken de verwachtingen van eindgebruikers meer op die van een consument. Gebruikersondersteuning is complexer, vervelend en missie kritisch geworden. De meeste gebruikers verwachten dat hun mobiel toestel gewoon werkt. De meeste IT-organisaties zijn niet uitgerust om het verwachte niveau van gebruikersondersteuning rond de klok te voorzien. Met Assist kun je deze last aan ons doorgeven. Onze 24/7 wereldwijde technische ondersteuning biedt de beste gebruikerservaring in de industrie met een eerste contactresolutie van 98%.

Wij ondersteunen mobiele applicaties, problemen met providers, gebruik technische vragen, falen van toestellen, compliance policies en meer. Met de ondersteuning van ons Encompass technology platform kan ons goed getraind support team het probleem bijna altijd bij het eerste telefoontje oplossen. Ons team kan je mobiele werkgroep ondersteunen ongeacht het type apparaat, software of mobiele platform. Dit niveau van capaciteit en responsiviteit verzekerd de connectiviteit en de productiviteit van de eindgebruiker.

EMM Strategy 
Consulting

Krijg grip op EMM

Mobile Device
 Logistics

Krijg grip op devices

Mobile IT
 Oplossingen

Krijg grip op Mobile IT