Van chaos naar structuur. GEMA op zijn best in de gezondheidszorg.

Van chaos naar structuur. GEMA op zijn best in de gezondheidszorg.
By admin on februari 23, 2017 0 1

GEMA assisteert klanten in de gezondheidszorg met globale strategieën voor mobiliteitsondersteuning en procestransformatie naar mobiele apparaten. Een klant van ons binnen de gezondheidszorg verplaats zijn arbeidskrachten naar de desktop van de toekomst.

In de realiteit heeft elk land zijn eigen aanpak, software, processen. Allen hebben ze een gebrek aan efficiëntie en een coherente administratie. Met workshops, interviews en audits in verschillende globale locaties van GEMA, bepalen wij de behoeftes voor ondersteuning, levenscyclusprocessen en een bedachtzame applicatie benadering.

Verschillende bestaande oplossingen van bepaalde landen die problemen hielpen oplossen op een globale schaal zijn door ons opgenomen als algemene standaard applicaties.

Een globaal support framework met overeenkomende SLAs werden uitgetekend.

In samenspraak met bedrijfsleiders zijn processen en afhankelijkheden die het succes van mobiele werknemers belemmeren, geïdentificeerd en getransformeerd naar betere en efficiëntere mobiele processen.

Dit is eveneens een voorbeeld van het type interventies die wij doen en hoe wij onze beloftes nakomen.

Meer informatie over hoe GEMA bedrijven helpt om te groeien en ondersteund met de nieuwste ontwikkelingen? Laat je bericht hier achter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *